Cum faci un server de Metin2 hamachi
4 participanți
4Metin :: 4Server :: Tutoriale & Ghiduri
Pagina 1 din 1
Cum faci un server de Metin2 hamachi
Cum faci un server de metin cu hamachi !
Pasul 1 ! DownloadatiUrmatoare-le !
navicat download : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lite/3000-10254_4-10870715.html?tag=mncol
hamachi download :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
portmap download :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
instant server download :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Virtual pc download :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Clientu Download :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pasul 2!
Maiintai instalati Hamachi. Dezarhivati fisierul “InstantServer.exe”–parola “mcncc.com“. Intrati in fisierul dezarhivat siredenumitifisierele cu extensiile “*.vhd“ si “*vmc” in “Metin2.vhd”respectiv“Metin2.vmc“. Click dreapta pe “Metin2.vmc” -> Open With->Notepad. In acest fisier puteti gasi:
<memory>
<ram_size type=”integer”>827</ram_size>
</memory>
Numarul 827 reprezinta numarul in mb de rami pe care ii poate folosi serverul. De obicei se modifica, punand 512. (*)
<pathname>
<absolute type=”string”>C:/###/###.vhd</absolute>
<relative type=”string”>./###.vhd</relative>
</pathname>
Inloc de “C:/###/###.vhd” puneti locatia fisierului “Metin2.vhd“.Spreexemplu “D:/Metin2/Metin2.vhd“. Mai jos, in loc de “###” srietinumelefisierului vhd, adica “Metin2.vhd“.
Daca am dezarhivat serverul in C si l-am redenumit Metin2, atunci ar trebui sa arate cam asa:
<pathname>
<absolute type=”string”>C:/Metin2/Metin2.vhd</absolute>
<relative type=”string”>./Metin2.vhd</relative>
</pathname>
Asa…am terminat si asta. Acum intrati in “Metin2.vmc”(Atentie! NU potiintradaca nu ai Virtual PC instalat.). Asteptati sa se incarce panaapare peecran “login :“. Aici trebuie sa scrieti “root”. Dati enter siapare“Password”. Scrieti “mcncc.com” (Atentie! NU se vad stelutesauasteriscuri. Doar scrieti “mcncc.com” si dati enter.). Apare“Mcncc#“.Scrieti “sysinstall” si apoi apasati enter. Intrati la“Configure ->Networking -> Interfaces -> de0“. Apasati entersi apoi din nouenter.
La “Host:” trebuie sa scrieti“.localhost“. La “Domain:” scrieti“localhost“. La “IP4v Gateway:”scrieti ip-ul vostru de Hamachi, careapare deasupra numelui ales lainstalare. La “IP4v Adress” scrietiip-ul de hamachi iar cifrele de dupaultimul punct le inlocuiti cu“100“. Spre exemplu: Daca ip-ul meu deHamachi este “5.154.194.47“, la“IP4V Adress” scriu “5.154.194.100“. La“Netmask:” scrieti “255.0.0.0“.Apasati “OK“, “Yes“, “Cancel“, “Cancel”si apoi “Exit Install“.(Atentie! Pentru a selecta diverse campuri undetrebuie sa scrieti,folositi tasta “TAB“winking Ghid Metin2 Cum fac unserver privat deMetin2. Apoi scrieti “/etc/rc.d/netif restart“. La“Mcncc#”, scrieti“reboot“. Asteptati pana ce apare din nou “login:“.Scrieti “root” la“login:” si “mcncc.com” la “Password:“. Enter si apoidupa ce s-aincarcat scrieti “./start“(“./start” veti scrie de fiecaredata canddeschideti serverul) si lasati sa se incarce.
Intratiin PortMap. Dublu-click pe primul camp. Se deschide ofereastra, undegasiti un ip “0.0.0.0“, pe care il modificati cu ip-ulde hamachi urmatde “100“, in cazul meu “5.154.194.100“. Modificatiip-ul la toatecampurile si apoi gasiti un buton verde:
butondeschirede GhidMetin2 Cum fac un server privat de Metin2Click pefiecare camp si apoipe acest buton, pentru a deschide porturile.
network Ghid Metin2Cum fac un server privat de Metin2In server, josgasiti langa un icon cuun fisier, un icon cu un T intors. Clickdreapta pe el si apoi“Networking Settings“. La “Adapter 1:” modificatiin “Hamachi NetworkInterface“. Apoi OK. Cand apar 8 “connect:Operation timed out“,inseamna ca serverul este deschis.
Intrati in Hamachi, “Network-> Create a new network” si creati ocamera. Intrati in “client ->mc.txt” si in loc de ip-ul de acolo,puneti ip-ul vostru de Hamachi.
si intrati pe rain si 12345 !
SPER sa va Fie DE folos acest tutorial o sa va las si un video Smile !
CommY- Moderator
Data de inscriere : 14/10/2010
Varsta : 29
Localizare : Galati
Re: Cum faci un server de Metin2 hamachi
eu am pe hamachi
SpeakerMan- Moderator
Data de inscriere : 12/10/2010
Varsta : 31
Localizare : Pe 4metin
SpeakerMan- Moderator
Data de inscriere : 12/10/2010
Varsta : 31
Localizare : Pe 4metin
ShadowSmyle- Mesaje : 55
Data de inscriere : 19/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Undeva........poate ma gasiti azi...!

» Server SOOOOOPER Metin2
» Creative-Metin2 Server Ip
» WaterMt2-sv hamachi,sv pvp
» Metin2 Gen MT2
» metin2 pvp
» Creative-Metin2 Server Ip
» WaterMt2-sv hamachi,sv pvp
» Metin2 Gen MT2
» metin2 pvp
4Metin :: 4Server :: Tutoriale & Ghiduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: