4Metin
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ninja lama <<<<

5 participanți

In jos

Ninja lama <<<< Empty Ninja lama <<<<

Mesaj  CommY Joi Oct 14, 2010 2:06 am

Ninja Lama

<blockquote class="postcontent restore ">Caracterul Ninja (lama) este fara indoiala un caracter in grad de aface fata duelurilor (Pvp) si de a ucide adversarii cu putine lovituri, aparte faptul ca este unul dintre caracterele cel mai greu de folositla maximul abilitatilor sale.

Ca dovada spre deosebire de alte clase ( ex : sura : rau sau bine estede ajuns sa faci click pe o tasta si Competenta(skillul-magia) isiatinge obiectivul si face mereu aceeasi dauna.), competentele ninjaCorp la Corp(lama) au cerinte specifice si cer o atentie particularaasupra tacticilor ,care sunt destul de greu de folosit (fara a mai punela socoteala ca lupta Corp la Corp este mai dificila ca cea de ladistanta).

Un sfat : Nu va descurajati daca Ninja (lama) al vostru vi se va pareaslab la inceput! E de ajuns sa faceti mai multa experienta de joc si sacontinuati sa cresteti si sa va imbunatatiti Caracterul pt a iesiinvingatori in dueluri (PvP), razboaie si multe alte situatii.


Cum se construieste un Ninja (lama) :
STATUS

Vit : face personajul mai rezistent (acesta este un Status fundamental) Mareste : HP (40 pentru fiecare punct) , Apararea (1 pentru fiecarepunct), regenerarea HP si rezistente ( cu cat mai multa Vit cu atatdureaza mai putin efectele negative).

Int : mareste forta si rezistenta mentala a Personajului , deci MP ,Apararea Magica , Regenerarea MP , Atacul Magic ( doar la Shamani(e) siSura(e) ) . Nu reduce timpul de reincarcare a Competentelor
Str : mareste potenta in corp la corp a personajului , deci daune medii( adica acelea date cu sabii, pumnale..etc ) , dauna maxima aCompetentelor si intr-o foarte mica masura si HP.

Dex : face ca personajul sa fie mai putin vulnerabil si stabilizeazadaunele. Se gaseste printre bonusurile obiectelor (ex: la scuturi) sau, caracteristica a unora dintre acestea (cercei) cum ar fiFlexibilitate.
Mareste :
-Daunele minime , adica prima valoare dintre cele doua de atac ( Strface contrariul mareste daunele maxime). Concluzia este caimbunatateste daunele.
-Daunele Competentelor NON magice , deci toate acelea ale unui Ninja (de retinut , pentru a evita confuzia ca INT nu mareste dauneleCompetentelor unui Ninja).
- Valoarea Eshivei , valoare marita exclusiv de DEX care reduce inprocentaj orice tip de dauna impotriva voastra (magic si non-magic). CuDEX la maxim (90), Eschiva este circa 30%. Deci este o foarte bunaaparare in plus.
Nu mareste nimic altceva, nu mareste viteza de miscare , nici viteza de atac , si nu evita atacurile.
Analizand fiecare Status , concluzia este ca Vit si Dex sunt Statusurile fundamentale ale unui NINJA.
Constructia cea mai buna pe care un jucator ce foloseste un Ninja opoate adopta este aceea zisa si : "Full DEX". Deci este nevoie :

-De a mari numai si numai Vit si Dex pana la maximul lor adica 90. Esterecomandabil sa fie marite tinand cont de proportia VIT : DEX = 1 : 2,dar este subiectiv , se poate alege marirea urmarind si alte proportiiechilibrate - (ex : VIT : DEX = 2 : 3 ; etc.)
-Sa lasati INT si STR la nivelul de baza
-Odata ce ati ajuns la maxim cu VIT si DEX , mariti STR , pentru ca INTnu influenteaza cu nimic potenta unui NINJA , ajuta doar sa economisitiLicorile Albastre
Un Full-Dex este avantajat in PvP; din fericire , avantajele date de DEX se fac simtite si in PvM


Unii jucatori afirma ca este mai bine sa puneti ceva puncte si pe INT si pe STR .De ce este inutil??
Ceea ce trebuie inteles este ca efectul unui Status se simte doar la nivele (ale Statusului) inalte!!
A pune 10 p.cte pe INT sau 20 pe Str este tot una cu a le arunca
In schimbul unui plus de MP (care oricum nu va schimba mult) sau acatorva daune in plus ( oricum cu pumnalele este o cauza pierduta , pecand calul da Str singur) sunt mult mai bune HP si apararea sau eschiva!

COMPETENTE :
Imbunatatirea Competentelor este cea mai subiectiva parte din constructia unui Personaj. Competentele unui Ninja (lama) sunt:

AMBUSCADA : consista intr-o injunghiere a adversarului. Este poate ceamai puternica dintre Competentele unui Ninja, sau cel putin cea maiutila. Primeste un bonus destul de important la dauna daca adversaruleste injunghiat pe la spate , chiar si cand este folosita sub efectulCamuflajului.
Pro:
-posibilitatea de a face daune foarte elevate
-timp scurt de reincarcare (15 sec)
-loveste pe suprafata extinsa (util si in PvM si in PvP)
Contra:
-daune instabile.
-posibilitate de a rata executia.
-dificila de folosit bine (nu mereu se poate reusi injunghierea din spate)
Recomandata ca prima Competenta la M (Maestru).

PUMNAL RULANT : consista intr.o serie de roti. Aceasta Competenta estecea mai dificila de folosit , dar poate fi fatala adversarului. Avetiposibilitatea de a lovi nu doar odata , ci chiar de 2 pana la 4 - 5 ori.
Pentru a lovi de cel putin 2 ori , este necesara sincronizarea perfectain a face PUMNAL RULANT imediat dupa terminarea combo-ului cu pumnalelesi aruncarea in spate a adversarului. Pentru a face 3-5 lovituri...estenevoie de experienta de joc.

Pro:
-posibilitatea de a devasta adversarul
-posibilitatea de otravire (putina - ajunge la 4% la G1! - dar foarte eficienta)
-poate fi folosita impotriva unor grupuri mari de monstrii sauadversari , facand daune multora dintre acestia si otravind aproape defiecare data pe cineva ( utila si in PvP si in PvM)
-utila pentru a "fugi" de grupuri de adversari sau monstri
Contra:
-timp de reincarcare elevat (25 de sec)
-rezulta inefectiva impotriva personajelor pe cal sau cu viteza de atacmare ( pentru ca este greu sa termini combo-ul cu pumnalele in favoareata)
Recomandata ca 1 , 2 , sau a 3 a Competenta la M in functie de constructia dorita

NOR DE OTRAVA : Ninja scuipa otrava impotriva adversarului. Competentacontestata dar fara indoiala utila, pentru ca otravirea este unul dinpunctele de forta al unui Ninja. Norul face dauna magica , netta, careignora apararea adversarului.

Pro:
-capacitatea de a otravi
-capacitatea de a ataca cu un minim de distanta
-loveste pe suprafata extinsa (util in PvM si incaierari)
-nu rateaza
Contra:
-timp de reincarcare foarte mare (25 de sec)
-dauna redusa fata de alte Competente
-timp de lansare lung
Recomandata ca a 2 a sau a 3 a Competenta la M

ATAC FULGER : Ninja sprinteaza inspre adversar. Este abilitatea Ninjacea mai originala, chiar daca este mult mai inutila ca altele.Are obuna valoare tactica si face o dauna sigura (nu este influentata sauscazuta de nimic) destul de mare (ca sa se inteleaga mai bine, face odauna mai mare decat o Viclenie facuta rau , daca cele 2 Competente incauza, au acelasi nivel).

Pro:
-da jos adversarul
-se poate ataca de la distanta
-daune destul de bune
-timp de reincarcare mediu (20 de sec)
-util pentru a iesi dintre pereti sau pentru a fugi de monstri/adversari
-se dovedeste util in PvM, lovind pe arie extinsa si facand destul de multe daune
Contra:
-de multe ori nu se reusete executia
Recomandat ca a 3 a sau a 4 a Competenta la M

CAMUFLAJ : se devine invizibil - efect care dispare daca se ataca -pentru o anumita durata de timp.Forta acestei abilitati consista inbonusul de camuflaj care il ofera. Daca este combinata cu Viclenie ,permite unui Ninja sa fie devastant in razboi, dand lovituri mortaleadversarilor cu putina viata ramasa castigand astfel puncte pentrupropria Breasla ;dar a mari Camuflaj inseamna sacrificarea uneiCompetente de atac : in medie , aceasta Competenta trebuie ajutata cucel putin alte 2 Competente (ex: Ambuscada , Pumnal Rulant, Camuflaj ,ca secventa a celor 3 Competente de dus la Maestru).
Pro:
-daunele Ambuscadei sunt foarte elevate
-util pentru a reincarca HP si Competentele
-util pentru a evita atacurile monstrilor ostili ( ex: tigru alb)
Contra:
-inutil in PvM
-se reincarca in 60 de sec , o eternitate , dar durata camuflajului creste odata cu cresterea nivelului Competentei
-din pacate puteti fi loviti chiar si cand sunteti camuflati
Recomandat ca a 4 a sau a 5 a Competenta la M
Recomandat este ca la inceput sa puneti cate 1 punct la fiecareCompetenta si apoi sa va concentrati pe una singura de ridicat laMaestru ( de preferinta la 17 puncte, cu un pic de ajutor de laBatranica). Acelas lucru cu a 2 a Competenta si apoi cu a 3 a si totasa-

Echipaj:
Al 3 lea element pentru un personaj este echipajul, care de obiceidetermina puterea. aici o sa scriu putin ca depasesc max de caractereposibil

Arme:
Pumnal.
Preferintele pentru arme variaza de la jucator la jucator si sunt relative in functie de UP, bonus si vit de atac a pumnalelor.
Mai intai o lista cu pumnalele care nu se merita sa le aveti.
Pumnal de lvl 20
-.- lvl 36
-.-lvl 40
-.-lvl 55
-.-lvl 60
Nu sunt recomandabile datorita vitezei de atac redusa fata de alte pumnale asemanatoare ca dauna, dar mai rapide.
Un pumnal foarte bun este Foaie Neagra de lvl 30 care este magic. Lentdar are o potenta marita in functie de up si mai ales datoritabonusului standard de Competenta, care imbunatateste personajul Ninjain mod semnificativ
Bonus cautat: Posibilitate de otravire , lovituri patrunzatoare, Flexibilitate
Amintiti-va ca pumnalele cresc daunele Competentelor dar sabiile NU. </blockquote>
CommY
CommY
Moderator
Moderator

Mesaje : 71
Data de inscriere : 14/10/2010
Varsta : 30
Localizare : Galati

Sus In jos

Ninja lama <<<< Empty Re: Ninja lama <<<<

Mesaj  SpeakerMan Joi Oct 14, 2010 2:27 am

este bn dar sa incerci pe viitor sa nu mai copiezi ce au scris alti
SpeakerMan
SpeakerMan
Moderator
Moderator

Mesaje : 251
Data de inscriere : 12/10/2010
Varsta : 32
Localizare : Pe 4metin

Sus In jos

Ninja lama <<<< Empty Re: Ninja lama <<<<

Mesaj  Sebi Joi Oct 14, 2010 3:22 pm

mdea.
Sebi
Sebi
Moderator
Moderator

Mesaje : 247
Data de inscriere : 13/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Timisoara

http://4metin.bestofforum.net/

Sus In jos

Ninja lama <<<< Empty Re: Ninja lama <<<<

Mesaj  SpeakerMan Vin Oct 15, 2010 1:51 am

bv
SpeakerMan
SpeakerMan
Moderator
Moderator

Mesaje : 251
Data de inscriere : 12/10/2010
Varsta : 32
Localizare : Pe 4metin

Sus In jos

Ninja lama <<<< Empty Re: Ninja lama <<<<

Mesaj  qubics Dum Oct 17, 2010 9:17 pm

copy si paste Smile) oricum este si ala un efort GJ
qubics
qubics

Mesaje : 1
Data de inscriere : 17/10/2010
Varsta : 30
Localizare : Craiova

http://www.peaici.forumfreez.com

Sus In jos

Ninja lama <<<< Empty Re: Ninja lama <<<<

Mesaj  Sebi Lun Oct 18, 2010 1:10 am

da..
Sebi
Sebi
Moderator
Moderator

Mesaje : 247
Data de inscriere : 13/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Timisoara

http://4metin.bestofforum.net/

Sus In jos

Ninja lama <<<< Empty Re: Ninja lama <<<<

Mesaj  ShadowSmyle Mier Oct 20, 2010 2:39 pm

bv
ShadowSmyle
ShadowSmyle

Mesaje : 55
Data de inscriere : 19/10/2010
Varsta : 27
Localizare : Undeva........poate ma gasiti azi...!

Sus In jos

Ninja lama <<<< Empty Re: Ninja lama <<<<

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum